luni, 4 aprilie 2011

Mult zgomot pentru nimic

Mult zgomot pentru nimic



          Se pare, că în ultimul deceniu preocupările societăţii contemporane au suferit numeroase modificări.
Acum suntem preocupaţi de aspectul fizic, ce culoare ne face barbia mai mică, ce fel de pantaloni ne avantajază silueta.
          A dispărut aceea perioadă în care studentul era preocupat în primul rând de studiu, acum mult mai important este felul în care arătăm.
         Se spune că vestimentaţia reprezintă ,,o nouă formă de exprimare”, asta înseamnă că dacă nu vrei, ori nu poţi să comunici normal, tradiţional prin intermediul cuvintelor, nu este o mare problemă atâta timp cât există comunicarea nonverbală prin haine.
    Uma Thurman la gala din 2004. Desi a purtat o create a lui Christian Lacroix, "minunta rochie" a fost un dezatru pentru actrita.
    La fel a patit si Gwyneth Paltrow, in 2002, cu o creatie a lui Alexander McQueen, care i-a adus doar prejudicii si multe ironii.








         In pacatul exagerarilor poate cadea oricine. Talentul nu are importanta. Dovada, Bjork, care va ramane in istorie pentru rochia-lebada, in care a venit la gala Oscarurilor din 2001, mai ceva decat a reusit prin muzica sa.
         In ceea ce o priveste pe Diane Keaton, aparitia din 2004 a scocat. Nimeni nu a inteles ce a determinat-o pe simpatica si eleganta actrita sa se prezinte imbracata astfel.





     Nominalizata pentru rolul din "Thelma and Louise", Geena Davis a sabotat dramatic stilul anilor 1992. Critica a fost drastica cu ea, punand sare pe rana ramasa oricum deschisa dupa ce a ratat si Oscarul pentru rolul din filmul mentionat. Dupa aceasta experienta Geena Davis nu a mai fost niciodata taxata pentru tinutele sale. Si-a invatat lectia.
      Talentata Cher a fost una dintre "revelatiile" galei din 1986. Greu de comentat, aparitia sa i-a amutit pe critici. Deci pare greu de crezut, vestimentatia si intreaga tinuta au fost create de Bob Mackie.


Se pare ca in astfel de momente comunicarea este gresit inteleasa, aceste ,,marii dive" conform ,,specialistilor in fashion" au facut cele mai groaznice greseli intrucat au fost nominalizate la categoria cele mai prost imbracate si binenteles criticate.
De ce, nu sunt bine imbracate?Cred ca nu voi afla niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu